Kwaliteit

Kwaliteit

Betrouwbare partner

Bij IdégoTools spreken we liever niet van klanten, maar van relaties. In onze visie wil “een klant” altijd de laagste prijs en die zullen wij niet altijd kunnen bieden. We kunnen wel een kwalitatief goed en betrouwbaar product bieden voor een redelijke prijs. Dat begrijpen de mensen die onze producten afnemen en daarom praten we liever over relaties. Want relaties gunnen elkaar iets en komen meestal wel tot een oplossing.

Omdat de producten van IdégoTools overwegend professioneel worden toegepast in de industrie en automotive stellen onze relaties hoge eisen aan ons en onze producten. En daar zijn we blij mee. Want alleen als wij ons iedere dag bewust zijn van de veeleisende situaties waarin onze producten worden gebruikt kunnen wij onszelf en onze producten blijven verbeteren.

IdégoTools is een handelsonderneming en dat betekent dat wij zelf niets produceren maar alles laten produceren. Daarvoor hebben wij goede, betrouwbare partners om ons heen verzameld waar we trots op zijn. Onze partners produceren onze eigen Idégoned producten naar ons ontwerp, onze visie en ons inzicht. Slechts een klein deel van ons assortiment laten wij niet zelf maken en kopen wij kant en klaar in.

Door deze strategie hebben wij goede producten en veel tevreden relaties. Ondanks onze inspanningen toch niet tevreden over een product? Neem per mail contact op met Martin Vriens op m.vriens@idegotools.nl of bel hem op 06-29064350.