Missie en visie

Missie en visie

Missie

IdégoTools heeft als doel praktische en functionele oplossingen te bieden voor gereedschapopberging in de techniek, industrie en automotive.

Missie statement

IdégoTools is een zelfstandige Nederlandse onderneming en heeft een stevige positie in de markt van gereedschapopberging en werkplaats ondersteuning.

IdégoTools biedt de continuïteit die bij haar marktpositie past. Producten worden voor het overgrote deel op basis van eigen specificaties en ontwerp direct bij de fabrikant geproduceerd. Hierdoor is IdégoTools in staat zware industriële kwaliteitsproducten te leveren tegen een redelijke prijs en conform de huidige wensen in de markt.

IdégoTools heeft een professioneel team en een efficiënte back office en logistiek welke aansluit bij de verwachtingen van zowel haar klanten als haar leveranciers. Daarbij spelen prettig werken en uitdaging een belangrijke rol.

IdégoTools wil haar eigen invulling geven aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hierop wordt een eigen en dynamisch beleid bepaald in zowel de dagelijkse operationele uitvoering als wel het aanbieden van producten.

Visie

IdégoTools wil met de zustermaatsschappijen, Idégoned, IdégoEducation, IdégoConsult en IdégoIT whole supplier zijn voor haar relaties.