Over ons

Over ons

IdégoTools

IdégoTools levert efficiënte, praktische en ergonomische oplossingen voor de industrie en automotive. Gereedschapsopbergsystemen van hoogwaardige kwaliteit met efficiënte ruimtebesparende oplossingen zoals de Compactstand tot praktische gebruiksoplossingen als een nieuwe gereedschapshouder om uw gereedschap op te hangen.

Ooit begonnen als leverancier van Indeco gereedschapsopbergsystemen zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een producent van werkplaats oplossingen
De producten van IdégoTools worden ook nu, na jarenlange toetsing in de praktijk nog regelmatig aangepast om te blijven voldoen aan de wensen en behoeften van onze relaties en jaarlijks voegen wij op verzoek nieuwe artikelen aan ons assortiment toe.

Basis voor de gereedschap opbergsystemen van IdégoTools zijn de gereedschap panelen met ronde gaten. De bevestigingshaken voor de gereedschappen zijn leverbaar in zo’n 100 uitvoeringen en inmiddels levert IdégoTools werkbanken, gereedschapskasten, het unieke schuifwanden systeem de Compactstand, magazijnkarren, mobiele gereedschapsopberging, trolleys en veel meer.

Ondanks de webshop is IdégoTools nadrukkelijk geen internetbedrijf. Om onze relaties goed te onderhouden zijn er dagelijks een aantal accountmanagers onderweg om bedrijven persoonlijk te bezoeken en zo de wensen en behoeftes van onze relaties te inventariseren. Het kantoor is gevestigd in Bunschoten. Hier zijn op afspraak de producten te bezichtigen.