Over ons

Over ons

IdégoTools

IdégoTools levert efficiënte, praktische en ergonomische oplossingen voor de industrie en automotive. Van gereedschap opbergsystemen van hoogwaardige kwaliteit met efficiënte ruimtebesparende oplossingen zoals de compact stand tot praktische gebruiksoplossingen als de bandentrolley.

Ooit begonnen als leverancier van Indeco gereedschap opbergsystemen zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een producent van werkplaats oplossingen
De producten van IdégoTools worden ook nu, na jarenlange toetsing in de praktijk nog regelmatig aangepast om te blijven voldoen aan de wensen en behoeften van onze relaties en jaarlijks voegen wij op verzoek nieuwe artikelen aan ons assortiment toe.

Basis voor de gereedschap opbergsystemen van IdégoTools zijn de gereedschap panelen met ronde gaten. Deze panelen worden in Nederland voor IdégoTools geproduceerd en zijn leverbaar in verschillende formaten en in alle RAL kleuren.

De bevestigingshaken voor de gereedschappen zijn leverbaar in zo’n 100 uitvoeringen en inmiddels levert IdégoTools werkbanken, gereedschapkasten, compactstands, magazijnkarren, mobiele gereedschapopberging, trolleys en veel meer.

Ondanks de webshop is IdégoTools nadrukkelijk geen internetbedrijf. Om onze relaties goed te onderhouden zijn er dagelijks een aantal accountmanagers onderweg om bedrijven persoonlijk te bezoeken en zo de wensen en behoeftes van onze relaties te inventariseren. Het kantoor in Bunschoten is bovendien uitgerust met een showroom waar alle producten te bezichtigen zijn.

Als eerste nieuwe producten en acties ontvangen?

Schrijf u in voor onze IdégoMemo en blijf op de hoogte van nieuwe producten en handige tips & weetjes.